Impact

Fundament | Alvast Goed Geregeld wil op een verantwoorde manier impact realiseren voor twee doelgroepen:

  • Starters hebben moeite om een thuis te vinden in de hedendaagse woningmarkt. Wij kopen projecten aan die specifiek worden her ontwikkeld voor lokale starters. De doelgroep wordt veelal proactief betrokken bij de realisatie. Zodat er een enthousiast draagvlak ontstaat bij de nieuwe bewoners door bouwbegeleiding op maat. Klik hier voor ons actuele aanbod aan projecten voor starters.
  • Wij geloven dat de woningnood in Nederland (ook) op een andere manier kan worden aangepakt. Wij ontzorgen alleenstaanden die graag in hun huis willen blijven met een herindeling van de woning. Waarbij starters een deel van deze eengezinswoning aankopen of -huren en ook omkijken naar de medebewoner. Zo combineren we sociale cohesie en een reductie van de krapte op de woningmarkt.

We begrijpen dat het ‘splitsen van een huis’ een nieuw, spannend en soms emotioneel proces kan zijn. Daarom werken wij te allen tijde met  bouwbegeleiding op maat waarin we rekening houden met de wensen en verwachtingen van de huiseigenaar en haar- of zijn familie. Heeft u interesse om uw huidige woning voor deelbewoning geschikt te maken? Wij komen graag een keer kennismaken.

Niet alleen wat we doen, maar ook hoe we het doen, is voor ons belangrijk!
Onze visie als ondernemer is te bouwen aan duurzame ontwikkeling voor morgen, en zo een positieve impact te creëren voor de planeet en haar bewoners.

Fundament | Alvast Goed Geregeld richt zich op het belang van de eindgebruikers (en niet op aandeelhouderswaarde of het hoogste rendement). We geloven sterk in participatie en informatie. Mede om die reden willen we binnen 5 jaar B Corp gecertificeerd zijn; een onafhankelijke en objectieve standaard die bedrijfsactiviteiten waardeert op vlak van bedrijfsbeleid, werknemers, maatschappij, milieu en klanten